ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


Το Ευαής Boutique Houses and Luxury Suites βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης της Καρύστου στην Έυβοια, μόλις 200μ. από την θάλασσα και 500μ. από το κέντρο και λιμάνι της πόλης. Η πλησιέστερη παραλία της Γαλλίδας με τα καταγάλανα νερά απέχει μόλις 5 λεπτά από το Εὐαής, ενώ η κοσμοπολίτικη Ψιλή Άμμος στο ανατολικό τμήμα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1500 μέτρων. Με τέσσερις αυτόνομες μεζονέτες και τέσσερις σουίτες το Εὐαής αποτελεί μια τέλεια και ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών η οποία συνδυάζει την ηρεμία και την χαλάρωση με την διακριτή πολυτέλεια.

Η απλότητα και η διακριτική πολυτέλεια των δωματίων σε συνδυασμό με την άριστη τοποθεσία καθιστούν το Ευαής Boutique Houses and Luxury Suites ως μια τέλεια και ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τα Boutique Houses του Εὐαής υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια, εστιατόρια, καφέ καθώς και σουπερμάρκετ. Στο λιμάνι της Καρύστου το οποίο απέχει μόλις 10 λέπτα απο το Εὐαής μπορείτε να απολαύσετε εδώδιμες γεύσεις και θαλασσινά εδέσματα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

Παραλία 200 Μ

Κέντρο Πολής 400 Μ

Λιμάνι 300 Μ

Κέντρο Υγείας 800 Μ