Ευαής Boutique Houses and Luxury Suites - Karistos, Evia
Contact
Location

West Perimetric Road Karistou
Karistos, 34001
South Evia
Greece

Follow us
"Παραλίες - Evais Boutique Houses στην Κάρυστο Ευβοίας

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας επιστρέφει ...

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

απόλαυση και ξεγνοιασιά

Το Ευαής Boutique Houses and Luxury Suites βρίσκεται στην περιοχή της Δυτικής Περιμετρικής, λίγα μέτρα μόλις πάνω στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την πόλη της Καρύστου με την δυτική πλευρά. Μόλις 400 μέτρα από την πόλη και το γραφικό λιμάνι της Καρύστου και μέσα σε 2 λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στο κατάλυμά μας.

200 μέτρα μακρυά από το Ευαής Boutique Houses and Luxury Suites, θα βρείτε την διάσημη παραλία της Γαλλίδας, ενώ μόλις στα 750 μέτρα βρίσκεται η αμμώδης παραλία Ψιλή Άμμος, που διαθέτει και ομπρέλες για τους λουόμενους.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πανέμορφη παραλία στην πλευρά του Αιγαίου, που σχηματίζεται από το ποτάμι που διαρρέει το ομώνυμο φαράγγι. Η παραλία είναι με λευκό βοτσαλάκι, μέσα και έξω από τη θάλασσα, με γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά. Το ποτάμι τελειώνει λίγο πριν την παραλία, όπου και σχηματίζει μια μικρή λιμνούλα.

Αν και είναι σχετικά μακριά από τον κυρίως δρόμο, μαζεύει αρκετό κόσμο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών Η παραλία είναι με ψιλό βοτσαλάκι, ενώ ο προσανατολισμός της είναι βορειοανατολικός.

Πως θα φτάσετε: Από το Μαρμάρι ανεβείτε στον κεντρικό δρόμο και στη διασταύρωση περάστε απέναντι, προς Παραδείσι – Αγιο Δημήτριο. Περνάτε τα Χάνια, Παραδείσι, Μελισσώνα, και μετά το χωριό του Αγίου Δημητρίου και αφού διανύσετε 8 χλμ θα φτάσετε στην παραλία. Τα τελευταία μέτρα για την παραλία είναι βατός χωματόδρομος.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΙ

Γραφικότατη παραλία κοντά στο Μαρμάρι, στη νότια Εύβοια. Πρόκειται για μια σχετικά απόμερη παραλία η οποία συγκεντρώνει αρκετό κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες, και ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα. Βρίσκεται σε κολπίσκο και βρέχεται από τα καθαρά νερά του Αιγαίου. Στην παραλία καταλήγει ποτάμι που κατεβαίνει δυτικά του Γιαννιτσίου. Στο δρόμο για το Γιαννίτσι θα συναντήσετε και το χωριό Πόθι, χωριό σε κατάφυτη πλαγιά, πνιγμένο στο πράσινο.

Στην ευρύτερη περιοχή του Γιαννιτσίου βρίσκονται και τα υπεραιωνόβια δρυοδάση του Γιαννιτσίου. Επίσης, σε λόφο πάνω από την παραλία του Γιαννιτσίου, βρίσκεται το μεσαιωνικό κάστρο της Φυλάγρας.

Μπορείτε να φτάσετε στα ερείπια του κάστρου μόνο με όχημα 4Χ4 λόγω του δύσβατου χωματόδρομου που οδηγεί εκεί. Η παραλία είναι με ψιλή άμμο και βοτσαλάκι, ενώ ο προσανατολισμός της είναι βορειοανατολικός.

Πως θα φτάσετε: Από το Μαρμάρι βγείτε στον κεντρικό δρόμο και στη διασταύρωση περάστε απέναντι προς Χανιά – Παραδείσι. Στα Χανιά στρίψτε αριστερά. Περνάτε Πόθι – Γιαννίτσι και μετά από 4 χλμ περίπου θα βρείτε την παραλία. Συνολικά, η παραλία βρίσκεται 19 χλμ από το Μαρμάρι.

ΚΑΒΟΣ

Η παραλία του Κάβου βρίσκεται κοντά στη Κάρυστο, στη νότια Εύβοια. Πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία με τουριστικές υποδομές. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι το ποτάμι που εκβάλει στην παραλία, χωρίζοντάς τη στη μέση.

Η παραλία είναι με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι, ενώ ο προσανατολισμός της είναι νοτιοδυτικός.

Πως θα φτάσετε: Από την Κάρυστο συνεχίστε ανατολικά προς Αετό και συνεχίζεται παραλιακά για 6 χλμ έως ότου βρείτε την παραλία.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η παραλία της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται κοντά στη Κάρυστο, στη νότια Εύβοια. Πρόκειται για μια πανέμορφη παραλία σε γραφικό κολπίσκο. Η θέα του κόλπου, με τη νησίδα που εισχωρεί στη θάλασσα και τον φάρο, σε συνδυασμό με το άγριο τοπίο, καθιστά την παραλία μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας.

Το όνομα το πήρε η παραλία από το ομώνυμο εκκλησάκι που υπάρχει εδώ.
Η παραλία είναι με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι, ενώ ο προσανατολισμός της είναι ανατολικός.

Πως θα φτάσετε: Από την παραλία της Καρύστου συνεχίστε δυτικά για 11 χλμ έως ότου βρείτε την παραλία.

ΠΟΤΑΜΙ

Η παραλία Ποτάμι βρίσκεται κοντά στο χωριό του Πλατανιστού, στη νότια Εύβοια. Πρόκειται για μια μεγάλη παραλία η οποία βρέχεται από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι το πλατανοσκέπαστο ποτάμι που εκβάλει εδώ. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο το ποτάμι στερεύει, προσφέροντας ιδανική σκιά στους ελεύθερους κατασκηνωτές που έρχονται εδώ.

Η παραλία είναι με ψιλή άμμο και λεπτό βοτσαλάκι, ενώ ο προσανατολισμός της είναι ανατολικός.

Πως θα φτάσετε: Από την Κάρυστο συνεχίστε ανατολικά προς Μετόχι-Πλατανιστό. Μετά τον Πλατανιστό στρίψτε δεξιά σε βατό χωματόδρομο. Μετά από 4-5 χλμ θα φτάσετε στην παραλία. Συνολικά από την Κάρυστο είναι 29 χλμ.

ΕΥΑΗΣ Boutique Houses and Luxury Suites

στείλτε μας email στο info@evais.gr